carolineDe Leuvense Open Vld hield op zaterdag 8 oktober haar lokale bestuursverkiezingen. Er werd een nieuwe Voorzitter, Ondervoorzitter en Bestuur verkozen. De nieuwe bestuursploeg bestaat uit 36 mannen en vrouwen. Met gevestigde waarden en opvallend veel nieuwe en jonge mensen.

Caroline Stout (42) is de nieuwe voorzitter van Open Vld afdeling Leuven. Ze is meteen ook de eerste vrouwelijke verkozen voorzitter van de afdeling. Nico Vidal werd verkozen tot Ondervoorzitter.

“Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat en dank dan ook alle leden die hun stem uitbrachten. Als kersvers voorzitter van Open Vld Leuven besef ik maar al te goed dat we voor een cruciale periode staan voor onze lokale afdeling. Deze loodsen naar “Meer Politiek Blauw in Leuven” tegen de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is een uitdaging die ik met enthousiasme aanga. We staan de komende jaren voor heel wat uitdagingen, maar met een gemotiveerde ploeg aan mijn zijde weet ik dat we in onze taak zullen slagen.” aldus kersvers voorzitter Stout

Caroline Stout, 42 jaar, is moeder van 3 kinderen en getrouwd met Filip Bastien. Ze groeide op in Sint-Niklaas en studeerde Economie aan de KUL. Ondertussen woont ze al bijna 25 jaar in Leuven, de stad waar ze oud wil worden en haar kinderen wil zien opgroeien. Caroline is zelfstandig marketingconsultant en leerde het vak bij bedrijven zoals ABInbev en Mars.
Reeds meer dan 15 jaar is Caroline actief bij de Leuvense liberalen:
In 2000 werd ze voorzitter van Jong VLD Leuven, waar ze o.a. Gwendolyn Rutten in haar bestuur had. Caroline werd ook bestuurslid van de Open Vld afdeling Leuven, waar ze in 2012 eerste ondervoorzitter werd.

Als dochter van een zelfstandig ondernemer is het liberalisme haar tweede natuur. Een betere en vrijere toekomst voor iedereen is de droom van Caroline.

U kan haar contacteren via: caroline.stout@openvldleuven.be